Skip links

Lucaci Dental Care

Transformare rapidă:
Obține un zâmbet complet în doar 24 ore

În era modernă a stomatologiei, avansurile tehnologice ne permit să realizăm minuni în timp record. “Dinți ficși în 24 ore” nu reprezintă doar o afirmație îndrăzneață, ci o evoluție remarcabilă în domeniul îngrijirii orale.

Dantura fixată pe implanturi dentare, cunoscută și sub numele de punte dentară fixată pe implanturi, este un sistem în care mai multe coroane dentare sunt montate pe implanturile dentare, oferind astfel o soluție stabilă și permanentă pentru înlocuirea unor dinți lipsă.

Această procedură poate fi folosită pentru înlocuirea atât a unei arcade complete de dinți, cât și a unor dinți individuali și aduce avantajul că este permanentă, nefiind necesară îndepărtarea ei de către pacient.

Stomatologie - Lucaci Dental Care

Procesul de implantologie

Procesul de implantare a danturii fixe pe implanturi dentare implică mai multe etape:

Evaluarea și planificarea:

Medicul stomatolog va evalua starea generală a sănătății tale dentare și va realiza o radiografie și, eventual, un scan CT pentru a determina cantitatea și calitatea osului disponibil pentru implanturi. Se va realiza și un plan de tratament personalizat.

Implantarea:

Implanturile dentare sunt plasate în osul maxilarului sau al mandibulei prin intervenție chirurgicală minoră. Această procedură poate necesita o perioadă de vindecare, în timpul căreia osul se integrează în jurul implanturilor.

Montarea coroanelor dentare:

După vindecarea osului și integrarea implanturilor, coroanele dentare sunt montate pe implanturi. Acestea vor fi personalizate pentru a se potrivi cu aspectul și forma dorită.

Îngrijirea continuă:

Este important să menții o igienă orală adecvată și să vizitezi regulat medicul stomatolog pentru a te asigura că dantura ta fixă pe implanturi dentare rămâne în stare bună.

Avantajele  procedurii Dinti Ficsi

Eficiență rapidă: Este o soluție care permite pacienților să primească un set complet de dinți într-un interval incredibil de scurt, adesea într-o singură zi.

Aspect și senzație naturală: Dantura fixă pe implanturi dentare oferă un aspect natural și estetic. Coroanele dentare montate pe implanturi sunt realizate pentru a se potrivi cu forma, culoarea și dimensiunea dinților naturali, oferind astfel un zâmbet frumos și armonios.

Cost-eficient: Datorită numărului redus de implanturi necesare, costurile sunt adesea mai mici decât metodele tradiționale.

Durabilitate: Dantura fixă pe implanturi dentare este extrem de durabilă și poate dura o viață întreagă cu o bună îngrijire orală. Implanturile dentare integrate în os oferă o stabilitate excelentă și rezistență la presiunea exercitată în timpul mestecării alimentelor.

Funcționalitate îmbunătățită: Restabilește abilitatea de a mesteca și vorbi normal.

Confort și stabilitate: Dantura fixă pe implanturi dentare nu provoacă disconfort sau senzație de corp străin în gură, așa cum se întâmplă în cazul protezelor dentare tradiționale. Pacienții se pot bucura de o funcționalitate și confort îmbunătățite în timpul mesei și al vorbirii.

Procedură blândă: Minim invazivă și efectuată sub anestezie locală, această metodă este de obicei lipsită de disconfort.

Suport pentru sănătatea osului: Implanturile dentare stimulează osul maxilarului sau al mandibulei, ajutând la menținerea densității osoase. Acest lucru previne deteriorarea ulterioară a osului și schimbările de formă ale feței care pot apărea ca rezultat al pierderii rădăcinilor dinților.

La Lucaci Dental Care, suntem mândri să oferim această soluție inovatoare, asigurându-ne că fiecare pacient pleacă din clinica noastră cu încredere și cu un zâmbet strălucitor.
E timpul să vă redescoperiți zâmbetul și să vă bucurați de beneficiile unei danturi sănătoase și estetice!

Întrebări frecvente

Dintii fixi în 24 de ore sunt o soluție revoluționară pentru înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați. Prin această procedură, înlăturăm dinții afectați și atașăm dinți protetici temporari într-o singură zi, oferindu-vă un zâmbet estetic și funcțional imediat.

Procedura de dinti fixi în 24 de ore presupune o zi de tratament intensiv la Lucaci Dental Care, care include extracția dinților deteriorați și atașarea dinților protetici temporari. În această zi, veți pleca din clinica noastră cu un zâmbet nou.

Candidații potriviți pentru această procedură sunt cei care au dinți afectați sau lipsă, dar și o sănătate generală adecvată. Echipa noastră de experți va evalua fiecare caz pentru a stabili eligibilitatea.

Dintii fixi în 24 de ore sunt protetici temporari care vă oferă un zâmbet imediat. După perioada de vindecare și adaptare, veți beneficia de dinți definitivi, personalizați pentru dumneavoastră.

Avantajele includ restaurarea rapidă a funcționalității și esteticii zâmbetului, reducerea timpului de așteptare, precum și recuperarea rapidă a încrederii în sine și a calității vieții. Este o soluție eficientă și convenabilă pentru pacienții noștri.

Dacă aveți întrebări suplimentare sau doriți să discutați mai în detaliu despre serviciile noastre de dinti fixi în 24 de ore, suntem aici pentru a vă oferi consultanță și tratament personalizat.

Programează-te
Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru unul / mai multe servicii din cadrul clinicii noastre.
Programează-te