Skip links

Lucaci Dental Care

Implanturi dentare în Timișoara

Pentru multe persoane, absența unuia sau mai multor dinți este o problemă nu doar estetică, ci și funcțională. Lucaci Dental Care vine în întâmpinarea nevoilor pacienților săi cu soluții de implantologie dentară de avangardă, oferind zâmbete complete și restabilirea funcționalității orale.

Ce sunt implanturile dentare?

Implanturile dentare, uneori numite “rădăcini artificiale”, sunt fixate în osul maxilar sau mandibular și servesc drept bază pentru un dinte sau mai multe dinți artificiali. Fabricate din materiale biocompatibile, acestea se integrează în structura osoasă fără a provoca reacții adverse. Cu aspect și funcționalitate aproape identice cu dinții naturali, implanturile dentare oferă o soluție durabilă și estetică pentru înlocuirea dinților pierduți.

Stomatologie - Lucaci Dental Care

Procesul de implantologie

Tratamentul cu implanturi dentare începe cu o consultație detaliată, urmată de radiografii pentru a evalua starea osului maxilar. După aceasta, chirurgul efectuează procedura de inserție a implantului în os. O perioadă de vindecare este necesară pentru ca implantul să se integreze complet cu osul. Odată ce acesta este stabilit, se montează o coroană dentară pe implant, restabilind astfel funcționalitatea și estetica dintelui.

Efectele pierderii dinților

Doamna Dr. Nicoleta Lucaci ne atenționează că lipsa dinților nu afectează doar aspectul fizic, ci poate provoca și deplasarea dinților învecinați, probleme de masticație și de vorbire, precum și pierderea densității osoase. La Lucaci Dental Care, subliniem importanța tratării acestei probleme în timp util pentru a preveni complicațiile și a asigura sănătatea orală pe termen lung.

Beneficiile unui implant dentar

Prezervarea structurii faciale: Implanturile previn atrofierea osoasă și păstrează integritatea osului maxilar.

Protecție pentru dinții adiacenți: Contrar punților dentare, unde dinții vecini sunt adesea șlefuiți, implanturile nu afectează dinții sănătoși.

Confort și funcționalitate: Pacienții pot vorbi, mânca și zâmbi cu încredere, fără a se teme că proteza se va mișca sau va cădea.

Durabilitate: Cu îngrijire corespunzătoare, implanturile pot dura o viață.

Contactează-ne pentru consultație acum

Implanturile dentare la clinica stomatologică Lucaci Dental Care

Dedicația pentru excelența în stomatologie este o caracteristică definitorie a Clinicii Stomatologice Lucaci Dental Care. În efortul nostru de a oferi pacienților cele mai bune servicii, ne bazăm exclusiv pe implanturi dentare de calitate premium, provenind de la producători de renume la nivel mondial, cunoscuți pentru fiabilitatea și inovațiile lor în domeniu.

Implant dentar MEGAGEN

Reputația MEGAGEN în lumea implantologiei dentare este incontestabilă. Implanturile produse de această companie sunt concepute pentru a se integra în mod natural cu structura osului, garantând o ancorare solidă și o durabilitate pe termen lung. Avantajul lor principal constă în adaptabilitatea biologică și capacitatea de a oferi o fundație robustă pentru restaurările dentare.

Implant dentar Sweden & Martina

O companie care combină tradiția cu inovația, Sweden & Martina a fost în fruntea cercetării și dezvoltării în domeniul implantologiei pentru numeroși ani. Rezultatul este un set de implanturi care se caracterizează prin precizie chirurgicală și o biocompatibilitate excepțională, asigurând integrarea fără probleme cu osul pacientului și un confort sporit pe termen lung.

Implant dentar Straumann

Ca lider mondial în domeniul implantologiei dentare, Straumann este sinonim cu calitatea și fiabilitatea. Cu o rată de succes ce excede majoritatea standardelor din industrie, implanturile Straumann sunt apreciate pentru designul lor avansat și pentru capacitatea de a se adapta perfect nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Astfel, la Lucaci Dental Care, ne asigurăm că pacienții beneficiază nu doar de expertiza echipei noastre, ci și de tehnologia de ultimă oră pe care o oferă aceste branduri de top în implantologie.

Cât costă un implant dentar?

Prețul unui implant dentar poate varia semnificativ în funcție de mai mulți factori.

Primordial este gradul de dificultate al cazului și câți dinți lipsesc. De asemenea, tipul de material utilizat pentru implant poate influența costul total.

La Lucaci Dental Care, înțelegem că fiecare caz este unic, iar costurile variază în consecință. La prima consultație, medicul nostru vă va oferi o evaluare personalizată a costurilor și va discuta cu dumneavoastră toate aspectele tratamentului, astfel încât să știți exact la ce să vă așteptați.

Pentru a obține o idee prealabilă despre tarifele noastre, vă invităm să vizitați pagina noastră dedicată tarifelor aici.
Suntem dedicați transparenței și dorim să vă oferim soluții dentare personalizate și accesibile.

Indiferent de motivul pierderii dinților – fie că este vorba de accidente, boli dentare sau vârstă – implanturile dentare oferite la Lucaci Dental Care oferă o soluție modernă și eficientă pentru restabilirea zâmbetului și funcționalității orale.

Cu o echipă de specialiști dedicați și tehnologie de ultimă generație, te invităm să descoperi beneficiile implantologiei dentare la noi.

Întrebări frecvente

Costul unui implant dentar la Lucaci Dental Care variază în funcție de mai mulți factori, precum materialul implantului, complexitatea cazului și numărul de implanturi necesare. Pentru o evaluare personalizată a costurilor, vă recomandăm să consultați echipa noastră de experți.

Nu, procedura de implant dentar se efectuează sub anestezie locală pentru a asigura confortul dumneavoastră. Majoritatea pacienților experimentează un discomfort minim după intervenție, care poate fi gestionat cu medicamente recomandate de medicul nostru stomatolog.

Procesul implică mai multe etape, începând cu evaluarea inițială a pacientului, inserarea implantului în os, perioada de vindecare și integrare a acestuia, urmată de montarea unei coroane dentare sau proteze fixe de către echipa noastră de specialiști.

Implanturile dentare oferă beneficii semnificative, cum ar fi o funcționalitate similară dinților naturali, îmbunătățirea esteticii, prevenirea modificărilor faciale, menținerea sănătății oaselor și țesuturilor orale și evitarea afectării dinților naturali învecinați.

Durata procesului poate varia, dar de obicei implică câteva luni pentru ca implantul să se integreze în os. Ulterior, montarea coroanei sau protezei se realizează în câteva ședințe.

Nu există o limită de vârstă pentru procedura de implant dentar. Starea generală de sănătate este mai importantă decât vârsta, iar echipa noastră de specialiști vă va evalua pentru a determina eligibilitatea dumneavoastră.

Programează-te
Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru unul / mai multe servicii din cadrul clinicii noastre.
Programează-te