Skip links

Lucaci Dental Care

Serviciile noastre

La Clinica Lucaci Dental Care ai acces la servicii stomatologice de top care includ următoarele secțiuni:

Consultații, Endodonție, Odontoterapie, Parodontologie, Pedodonție, Protetică, Estetică Dentară.

Vrem să ajutăm pacienții să își clădească un obicei din a veni la clinică pentru a preveni urgențele stomatologice, inclusiv pierderea dinților naturali. 

Ne adresăm atât adulților, cât și copiilor, pentru că obiceiurile sănătoase se creează încă din copilărie. Astfel, așteptăm la cabinet întreaga familie! 

Spălatul pe dinți în fiecare zi, folosirea aței dentare și a apei de gură, vizita la stomatolog de cel puțin două ori pe an – toate fac parte din conduita preventivă pentru a avea o igienă orală ideală. Îi așteptăm pe cei mici într-un mediu prietenos și primitor, unde tehnologia de ultimă oră le oferă o excursie în lumea zânei Măseluță, o lume lipsită de durere și plină de râsete de copii fericiți.  

clinica stomatolgica Lucaci Dental care
cabinet stomatologic Lucaci Dental Care

Vizita la clinica stomatologică nu este un moft, ci o necesitate pentru o sănătate cât mai bună. Ajutăm adulții anxioși să își schimbe părerea despre stomatologi și să vină cu drag la clinică pentru a beneficia de serviciile noastre. 

Avem echipamentele necesare, expertiza, dorința de instruire continuă, grija și empatia pentru a-ți oferi serviciile stomatologice pe care le cauți. Descoperă mai multe informații despre serviciile noastre în rândurile de mai jos!

Fă-ți o programare

Servicii stomatologice complete

Implanturi dentare

Oferim opțiunea implanturilor dentare pacienților care doresc înlocuirea unuia sau a mai multor dinți pierduți cu un dinte care arată și oferă aceeași funcționalitate ca a unui dinte natural. Întreg procesul de implantare este unul minuțios, care necesită maximă atenție și profesionalism pentru a avea rezultate de excepție.

Reabilitări totale

Ne ocupăm de reabilitarea totală a danturii prin intermediul implanturilor dentare multiple. Zâmbetul pacienților este principalul nostru obiectiv!

Urgențe stomatologice

În cazul unui abces dentar sau a unor dureri a căror cauză este necunoscută, stomatologul va adresa problema și de cele mai multe ori se recurge la extragerea nervului. 

Albirea dinților

Serviciul de albire a dinților face parte din latura esteticii dentare și are drept scop obținerea unor dinți mai curați, mai albi, mai atrăgători. 

Detartraj dentar

Serviciul de detartraj dentar oferă pacientului șansa de a elimina depozitele de tartru de pe suprafața fiecărui dinte pentru o estetică mai bună și o respirație frumos mirositoare. 

Extracție dentară

Extracția dentară este operațiunea ce precede înlocuirea unui dinte prin intermediul unei coroane dentare, proteze dentare sau a unui implant dentar.

Coroane și fațete dentare

Coroana și fațetele dentare sunt opțiuni de înlocuire a dinților distruși de carii sau tramatizați pentru a avea estetica și funcționalitatea similare unui dinte natural. 

Proteze dentare

Protezele dentare sunt opțiuni de înlocuire a mai multor dinți cu minim de efort și un număr redus de vizite la clinica dentară. Structurile utilizate pot fi mobile sau mobilizabile, în funcție de caz.

Tratament de canal

Tratamentul de canal este necesar atunci când medicul stomatolog dorește să salveze un dinte și vizează reconstrucția acestuia printr-o plombă sau un pivot dentar. 

Misiunea noastră

Echipa Lucaci Dental Care are la bază patru valori esențiale: stomatologia cu pasiune (logo: dintele), excelența profesională (logo: stea), empatia față de pacient (logo: zâmbet) și unitatea echipei (logo: inimă). 

Datorită acestor patru elemente deosebite am clădit o echipă care să ofere servicii de top în locația noastră din Timișoara și am fidelizat pacienții care ne-au trecut pragul, redându-le atât zâmbetul dentar, cât și zâmbetul prin experiența relațională din clinică. 

De ce noi?

oferim tratamente dentare rapide, de înaltă calitate și complete

lucrăm cu specialiști și costuri transparente

pleci cu bucurie și motivat de a zâmbi mai des

lucrăm cu empatie pentru nevoile, dorințele și personalitatea ta

Contactează-ne acum
Programează-te
Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru unul / mai multe servicii din cadrul clinicii noastre.
Programează-te