Skip links

Lucaci Dental Care

Despre noi

Din pasiune pentru stomatologie și dorința de a ajuta oamenii să aibă mai multă încredere în ei, am înființat Clinica Lucaci Dental Care.

Aceasta a fost înființată în anul 2017 și a pornit la drum cu un singur medic, dr. Nicoleta LUCACI. Având acest entuziasm pentru profesia sa și empatie pentru pacienți, însoțită de multă hărnicie, a inspirat și alți medici, astfel că, în anul 2020, echipa s-a extins. Fiecare medic specialist poartă cu sine aceleași valori și același nivel de grijă pentru fiecare pacient. 

 

Fie că vine cu o problemă ușoară sau cu o lucrare complexă, vei fi tratat cu excelență și empatie pentru ca la finalul tratamentului să pleci acasă mulțumit și fericit, însoțit de multe zâmbete.

Fă-ți o programare
Dentist Timisoara

Valorile noastre

În primul rând,

BUCURIE deoarece ne dorim ca toți pacienții să vină la noi cu drag, entuziasm și să plece fericiți. Facem tot ce ne stă în putință pentru a-ți oferi zâmbetul pe care ți-l dorești.

În al doilea rând,

lucrăm cu PASIUNE și punem suflet în tot ceea ce facem. Deși uneori suntem obosiți după o zi de muncă, zâmbetele pacienților noștri sunt cele care ne aduc satisfacția și motivația de a merge mai departe. Mulțumirea ta înseamnă împlinirea noastră profesională și încrederea că ne practicăm meseria în cel mai bun mod cu putință.

În al treilea rând,

EXCELENȚA este importantă pentru noi. De aceea, pentru a oferi un nivel ridicat de calitate, avem nevoie și ne dorim să fim instruiți în permanență. Mergem la cursuri de pregătire profesională și utilizăm materialele ce optimizează calitatea și costurile. Suntem atenți la fiecare lucrare, iar obiectivul nostru zilnic este să nu facem rabat la calitate.

În al patrulea,

dar nu în ultimul rând, lucrăm cu EMPATIE, fiind atenți la nevoile pacientului nostru, deoarece fiecare persoană este unică și merită îngrijire personalizată. De fiecare dată încercăm să oferim nu doar soluții medicale optime, ci și să ascultăm omul, să înțelegem cu inima persoana care ne stă în fața ochilor.

Misiunea noastră

Motto-ul nostru exprimă toate valorile în care credem: Zâmbetul tău contează!

Tot ceea ce facem se îndreaptă într-o singură direcție: satisfacția pacientului. Acest lucru se poate observa într-un singur mod – zâmbetul. Scopul nostru este să te vedem zâmbind, pentru că o astfel de expresie a feței înglobează mulțumire, recunoștință, entuziasm, veselie, încredere în sine. 

Ne dorim ca fiecare pacient pe care îl tratăm să plece zâmbind de bucurie și să intre pe ușa clinicii cu încredere. De aceea, îți vom vorbi puțin despre serviciile noastre.

Serviciile noastre

Ne-am îndreptat întreaga activitate spre un zâmbet fericit, astfel că, suntem specializați pe implantologie dentară și restaurare totală. Chiar dacă, din diverse motive, ți-ai pierdut un dinte sau chiar mai mulți, te putem ajuta să zâmbești fără nicio reținere. Indiferent de problemele tale, cu siguranță vom găsi o soluție pentru a-ți reda zâmbetul.

Oferim următoarele servicii:

Implanturi dentare

Extracție dentară

Coroane și fațete dentare

Reabilitări totale

Aparate dentare

Radiografii dentare

Albirea dinților

Proteze dentare

Detartraj dentar

Tratament de canal

Tratamente și aparate pentru copii

De ce să ne alegi pe NOI?

La clinica Lucaci Dental Care, pe cât posibil, evităm sintagma: „nu se poate în stomatologie”. Vom căuta acele soluții ca visurile tale să devină realitate, dar mai ales încercăm să te preluăm imediat. Atât cât depinde de noi, ne dorim să zâmbești din nou cu încredere, cât mai rapid. Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Îți oferim intervenții fără durere pentru a veni cu drag și entuziasm, în loc de teamă și anxietate. În plus, vei ști de la primul consult planul de tratament și ce costuri estimative vor fi implicate. Ca să ai partea de cea mai bună experiență posibilă, utilizăm aparatură de ultimă generație pentru a-ți oferi cea mai bună calitate, iar cabinetul este dezinfectat minuțios în fiecare zi pentru a-ți aduce siguranță deplină. Dinții frumoși sunt pasiunea noastră!

Suntem o clinică premium, ce pune accent pe calitate. Drumul spre excelență înseamnă pregătire continuă și dezvoltarea cu atenție a fiecărui membru al echipei. A fi învățabil este o caracteristică esențială a întregii echipe. Investim cu determinare în dezvoltarea noastră pentru a-ți putea oferi un zâmbet radiant!

Clinica noastră a început în familie și este condusă de o familie. De aceea, căldura, empatia, grija unul față de celălalt, sunt elemente ce definesc relațiile din cadrul echipei, dar în mod special vor fi parte din experiența ta. Pentru noi, nu ești doar un alt pacient, ci vei avea cadrul potrivit pentru a lega prietenii. Zâmbetul tău trece prin mintea, mâna și inima noastră!

Programează-te
Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru unul / mai multe servicii din cadrul clinicii noastre.
Programează-te