Skip links

Lucaci Dental Care

Stomatologie pentru copii la Lucaci Dental Care 

La Lucaci Dental Care, ne dedicăm să asigurăm că fiecare vizită a micuțului tău la stomatolog este una confortabilă și educativă. Știm că primele experiențe pot influența atitudinea față de îngrijirea orală pe termen lung.

Cum putem preveni problemele dentare?

Pentru a preveni apariția problemelor dentare, oferim sigilări de șanțuri și fosete – un scut eficient împotriva cariilor pentru molarii definitivi.

De asemenea, punem accent pe fluorizare, un tratament esențial pentru întărirea dinților și combaterea cariilor.

Igienizările sunt parte integrantă a regimului nostru preventiv, combinând periajul profesional cu metode avansate, precum airflow, pentru a asigura o dantură curată și sănătoasă.

stomatologie copii timisoara

Soluții eficiente pentru problemele dentare

Dacă sunt identificate probleme, avem grijă să oferim tratamente eficiente și cât mai puțin invazive. De la tratarea cariilor cu obturații precise, la proceduri mai complexe, cum ar fi tratamentele de canal sau extracțiile dentare, abordăm fiecare situație cu maximă precauție și profesionalism.

Dantura micuțului tău este la fel de specială ca și el.

Transformă vizita la stomatolog într-o rutină, pentru a depista și remedia din timp eventualele nereguli dentare.

Fă o programare acum și asigură-i copilului tău un zâmbet sănătos și rezistent.

Fă-ți o programare

Întrebări frecvente

Recomandăm programarea la un dentist pediatric încă din primii ani de viață, în jurul vârstei de un an. Este important să începem îngrijirea dentară preventivă timpurie pentru a asigura un zâmbet sănătos.

Pregătirea poate include discuții pozitive despre experiența la dentist, utilizarea unui limbaj prietenos și calm, precum și alegerea unei clinici prietenoase pentru copii. La Lucaci Dental Care ne pasă de confortul celor mici pentru ca prima vizită contează.

Dentistul pediatric oferă o gamă largă de servicii, inclusiv curățare dentară profesională, sigilarea dinților, restaurarea dinților afectați, evaluarea dezvoltării dentare și educația privind igiena orală.

Părinții pot promova igiena orală prin exemplu personal și încurajarea periajului zilnic și a folosirii aței dentare. De asemenea, evitarea consumului excesiv de dulciuri și programarea regulată la dentist sunt esențiale.

Dentistul pediatric are experiență în tratarea specifică a copiilor și în gestionarea temerilor lor legate de tratamentele dentare.

Clinica noastră, Lucaci Dental Care, oferă un mediu prietenos și experimentat pentru îngrijirea dentară a copiilor.Dacă doriți să discutați mai mult despre îngrijirea dentară a copiilor sau să programați o vizită pentru cel mic, suntem aici pentru a oferi consultanță și tratament adaptat nevoilor lor.

Programează-te
Prin intermediul acestui formular te poți programa pentru unul / mai multe servicii din cadrul clinicii noastre.
Programează-te